Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Октябрь » 29

29 жовтня 1918 року народилася спілка, яка крізь десятиліття символізує молодість, енергію творення, постійний рух уперед. У 1924 році комсомол став Ленінським, залишивши це ймення й до сьогодні. Адже не під силу рокам знищити  ідеали комсомолу і прагнення молодих до соціальної справедливості, миру, братерства.
Сумський обласний комітет ЛКСМУ щиро вітає комсомольців усіх поколінь з Днем народження комсомолу. Скільки з лав комсомолу виросло керівників, справжніх лідерів, і вони й до сьогодн ... Читать дальше »

Просмотров: 425 | Добавил: kpu-lebedin | Дата: 29.10.2014

Від імені обласного комітету Компартії України і від себе особисто висловлюю щиру подяку всім тим, хто 26 жовтня цього року прийшов на виборчі дільниці та на позачергових виборах народних депутатів України віддав свої голоси за Комуністичну партію України та кандидатів від КПУ на мажоритарних округах. 
Дякуємо, що у цей нелегкий час, коли на території нашої країни проливається кров наших співвітчизників, коли частина виборців позбавлена права на вільне волевиявлення, ви не зневірилися і п ... Читать дальше »

Просмотров: 481 | Добавил: kpu-lebedin | Дата: 29.10.2014