Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 28 » Інтелектуал 2012
12:55
Інтелектуал 2012

    Лебединщина, що на Сумщині, завжди відрізнялась видатними людьми. Цей чудовий край нам подарував таких видатних людей, як оперного і камерного співака Бориса Гмирю, новатора колгоспного виробництва Марію Савченко, двічі героя Радянського Союзу, маршала танкових військ Павла Рибалка.
Тепер настав час нових героїв, які власними зусиллями досягли визнання та ще раз довели, що Лебединщина - це батьківщина видатних людей.
   Так, 26 квітня 2012 року в приміщенні ЗОШ I-III ступенів №7 м. Лебедин відбувся конкурс ерудитів серед учасників семи шкіл міста.
    
  Кожний з них висвітив основні проблеми та шляхи їх вирішення з якими стикається молодь в повсякденному житті, а це: негативний вплив комп’ютерів, вплив соціальних мереж на молодь, шкідливість куріння серед молоді, використання нецензурної лексики, збереження заповідників, а також важка екологічна ситуація в місті, зокрема питання очищення річки Вільшанка.
В запеклій боротьбі за підсумками трьох конкурсів перемогу здобула Бережна Наталія учениця 9 класу ЗОШ I-III ступенів №7. Дівчина, яка не зважаючи на свій молодий вік вже має бачення позитивного розвитку суспільства.

Після проведення конкурсу відбулося почесне вручення подяк і грамот учнів – переможців III етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2011-2012 навчальному році.
Перший секретар Лебединського міського комітету Голуб Микола Миколайович вручив дев’яти переможцям від імені народного депутата України Володимира Андрійовича Даниленка подяки та грошові винагороди. Всі були задоволені, що народний депутат і Компартія України не залишила поза увагою таких обдарованих дітей.



«Лебединщина – це моя Батьківщина, молодь, яка дає надію на розвиток мого міста повинна отримати належну винагороду, тому я як тільки дізнався про переможців з Лебедина доручив Лебединському комітету партії нагородити дітей для того, щоб вони розуміли, що справжня сила – це знання»,- зазначив Даниленко.
Категория: Парторганизация | Просмотров: 678 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: ленин, КПУ, Сумской обком КПУ, Комсомол, Даниленко В.А., Лебединская организация Компартии У, ветераны | Рейтинг: 5.0/2