Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Октябрь » 14 » Із виступу кандидата в народні депутати України від КПУ Володимира Даниленка
10:41
Із виступу кандидата в народні депутати України від КПУ Володимира Даниленка

Наближаються вибори народних депутатів України. 26 жовтня – для України час вирішального вибору. Або Україна і далі залишатиметься під гнітом олігархічно-антинародної влади, або ми всі разом з Вами, шановні жителі Сумщини підтримаємо партію трудового народу – Комуністичну партію України. 
Комуністичної партії України йде на вибори з найважливішим для кожного словами: «МИР – УКРАЇНСЬКІЙ ЗЕМЛІ! БЛАГОПОЛУЧЧЯ – КОЖНІЙ СІМ’Ї!».
 За цими словами – конкретний план мирного врегулювання й виходу із кровопролитної кризи, який, до речі, підтримали європарламентарі. Для завершення воєнного лихоліття в Донбасі, а фактично громадянської війни в країні, Комуністична партія пропонує декілька послідовних кроків.
Перший: невідкладно спинити братовбивство й сповістити про мир. Другий: усім конфліктуючим сторонам шляхом перемовин окреслити коло проблем, усунення яких спонукатиме врегулюванню воєнної ворожнечі. Третій: конституційні зміни, що відкриють шлях до децентралізації. Четвертий: неупереджене розслідування смертоносних злочинів – на Майдані, в Одесі, Маріуполі, Красноармійську, інших населених пунктах.
Це потрібно робити негайно, щоб повернути мир на українську землю. І Компартія від цього не відступиться. Хотів би нагадати, що рік тому саме комуністи пропонували провести всеукраїнський референдум, щоб люди, громадяни України, визначили зовнішньоекономічний вектор розвитку України. Якби тоді до нашого голосу прислухалися,  можна було б уникнути таких страшних втрат: і економічних на Сході України, і людських по всій країні. До нашого голосу не прислухалися, так само як відкинули Антикризову програму Компартії. А саме в ній – реальні кроки по порятунку України від бідності, зубожіння народу, і навіть вимирання.
Як і по всій Україні, Сумщина мінусує по всіх показниках. Зростає тільки заборгованість із заробітної плати та невизначеність у завтрашньому дні. Сумщина лідирує тільки по скороченню кількості населення. Зменшення чисельності населення відбувається по всіх містах і районах області. Ось такі результати правління олігархічної влади в Україні. І людям варто задуматися: чи хочуть вони, щоб ними знову і знову управляли поставлені заокеанськими можновладцями політики чи настав час реального народовладдя, яке пропонує Комуністична партія.
Крім проблем економічних, ми бачимо як розгулялися ідеї расизму, ксенофобії, національної ворожнечі. Сьогодні в Україні піднімає свою голову страшне зло – неонацизм – ідеологія, яку, до речі, засуджує європейська спільнота. 
Якщо проаналізувати події останнього часу, не можемо не згадати й про переслідування інакомислячих. У центрі немилосердної інквізиції опинилися саме комуністи. Хіба це демократична країна, де громадян позбавляють права вільно висловлювати свої думки? Діюча влада сьогодні хоче, щоб всі думали так, як вона накаже. Заборона трансляції каналів, замовний судовий процес над Комуністичною партією України – хіба ж це демократія? Де ж тут європейські цінності, про які щодня чуємо від діючої влади? А що стосується Європи, то вона категорично засудила неправомірність дій влади щодо Комуністичної партії. 
Проте, наша партія – сильна людьми. За цей час гонінь і утисків, погромів в офісах і погроз на адреси членів Компартії, ми не втратили у своїх лавах жодної людини. Більше того, сьогодні є люди, які поповнюють наші ряди, підтримуючи комуністичну ідеологію, яка означає соціальну справедливість і благополуччя всіх громадян України, а не купки  багатіїв.
У Передвиборчій програмі  Комуністичної партії України чітко прописані такі соціальні орієнтири: 
неухильне виконання зобов’язань держави перед своїми громадянами щодо прожиткового мінімуму, зарплат, пенсій, стипендій (їх щоквартальне індексування з урахуванням реальної інфляції), умов праці, відпусток, гідного життя ветеранів, дотримання інших соціальних стандартів; 
збереження і розширення соціальних пільг; 
введення пені за кожний день прострочення виплати заробітної плати; 
скасування пенсійної і медичної реформ, нав’язаних МВФ і ЄС, повернути пенсійний вік жінкам 55 років, чоловікам – 60 років; посилення державного контролю над цінами;
звільнення від податків невеликих зарплат, а  запровадження прогресивного оподаткування доходів багатих і надбагатих, введення податку на предмети розкоші;
надання громадянам безкоштовної медичної допомоги;
державний контроль за якістю продуктів харчування, товарів широкого вжитку та медичних послуг;
повернення державної безкоштовної дошкільної, середньої, професійно-технічної та вищої освіти;
надання медикам, працівникам культури і освіти, які працюють у державних установах, статусу державних службовців;
надання малозабезпеченим громадянам безкоштовного житла на правах державної і комунальної оренди;
повернення у державну власність об’єктів ЖКГ, встановлення державних тарифів відповідно до єдиної тарифної сітки.
У країні треба негайно демонтувати олігархічну систему управління, викорчувати з корінням такі ганебні явища, як злодійство, корупція, злидні, безправ’я простих людей. Позиція комуністів тут неухильна: «Руйнувати треба не міста і села, а кланово-олігархічну систему».
Для соціальної справедливості ми реалізуємо Антикризову програму Компартії України, в основі якої: 
-    націоналізація законним шляхом стратегічних галузей промисловості, 
-     повернення державі контролю над надрами і природними ресурсами,
-    заборона купівлі-продажу земель сільськогосподарського призначення,
-    державна підтримка вітчизняного товаровиробника, і працівників села,
-    державна монополія на виробництво і реалізацію алкогольних і тютюнових виробів.
Тільки так можна відновити економіку України, а працюватиме економіка – розвиватиметься і соціальна сфера, будуть достойні пенсії і реальна допомога найменш забезпеченим верствам населення.
Шановні виборці! Настав час вирішального вибору, коли від голосу кожного залежить доля країни. І перш ніж робити вибір, подивіться, уважно проаналізуйте списки партій і блоків, що сьогодні йдуть на вибори. Чи багато знайдеться таких, у чиїх списках звичайні люди, громадяни нашої країни, представники народу. І чи багатьох представників Сумщини ви знайдете у списках партій? Ні. Тільки у виборчому списку Компартії України 9 представників міст і районів Сумщини. Я гордий цим! Ще четверо висуванців Компартії балотуються у мажоритарних округах. Вони всі – свої, не столичні і не заїжджі. Тут, на землі Сумщини, вони зростали, набиралися досвіду, тут до них прийшла  повага від людей. У списках Компартії немає  олігархів, немає корупціонерів. Наша команда – це сплав мудрості і молодості. Усі люди, котрі сьогодні йдуть на вибори з передвиборчою програмою Компартії України – випробувані часом кадри. Вікторія Булах – народний депутат цього скликання, Юденич Олена – депутат обласної ради,  Гришков Олександр, Володимир Солобаєв – депутати міських рад. Серед мажоритарників назву авторитетну людину, партійця Московченка Віктора Васильовича, який може протистояти у передвиборчій гонці навіть олігархам. Отож, я б дуже хотів, щоб люди підтримали нашу команду, наших кандидатів у народні депутати. Ці люди зможуть відстоювати інтереси  області в контексті  розвитку всієї України, вони не зрадять своїх виборців. І тільки разом ми досягнемо запропонованої Комуністичною партією України мети:
Мир – українській землі,
Благополуччя – кожній сім`ї!

Просмотров: 412 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: Сумський обком Компартії України, Володимир Даниленко, ЛКСМУ, Лебединська міська організація Комп | Рейтинг: 5.0/1