Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 4 » Листи народному депутату Володимиру Даниленку
13:33
Листи народному депутату Володимиру Даниленку
    У приймальню народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому КПУ Володимира Даниленка продовжують надходити подяки від вдячних громадян, публікуємо чергову. Назву листу автор присвоїв самостійно.

ЙОГО ЖИТТЯ НАЛЕЖИТЬ                               НАРОДУ

Сучасний світ несправедливий та жорстокий. Думаю, що з цим моїм твердженням погодиться більшість людей. А той, хто хоча б раз зіштовхувався зі свавіллям чиновників - так і тим паче.
       Чомусь наші посадовці вважають, що їм усе дозволено: від хамства до відвертого ігнорування громадян. І, здавалося б, звернутися по допомогу і захист вже нема до кого, доводиться терпіти. Але НІ! Є в нас ще люди, котрим не байдужі чужі проблеми. 
      Ось і на моєму життєвому шляху зустрілася така людина - народний депутат Даниленко Володимир Андрійович. Здавалося б, що всі депутати думають лише про свої кишені та інтереси, але є ще і ті, що залишаються чесними і відданими своєму народу. 
До Володимира Андрійовича звертається сила-силенна людей і на кожного він знаходить час, нікого не залишає без уваги. Кожну проблему сприймає як свою власну і це не просто слова. Варто тільки подивитися на його виступи у Верховні Раді та на законопроекти які він розробляє і реєструє. В мережі Інтернет тільки і розмов про суспільно-корисну діяльність Володимира Андрійовича:
- Даниленко В.А. добивається належного соціального захисту журналістів сільської місцевості;
- Володимир Даниленко притягнув слідчих винних у закритті EX.UA до відповідальності;
- Народний депутат: "Вагонне депо у Ворожбі повинно працювати";
- Перший секретар Сумського обкому КПУ вимагає повернути УКРТЕЛЕКОМ у державну власність;
- Комітет ВРУ з питань охорони здоров’я підтримав ініціативу Даниленка щодо захисту дітей у нічний час.
Цей список можна продовжувати ще дуже довго, але думаю, що життєвий девіз Володимира Андрійовича: "Моє життя належить народу" - говорить сам за себе.
У підтвердження хочу навести ще один приклад, вже власний.
   Я, мешканка м. Конотоп сама зіткнулася зі свавіллям місцевих чиновників при оформленні земельного акту. Та хіба ж тільки я? Люди по року чекають на обрахунок своїх земельних ділянок, але окрім відмовок у земельному кадастрі та грубого поводження, нічого дочекатися так і не могли. Після чергового візиту до кадастру моє терпіння скінчилось, вирішила звернутися до Володимира Андрійовича по допомогу у прискоренні оформлення документів. І вже через декілька днів питання зрушило з мертвої точки, причому не тільки моє. Люди, котрі вже і не сподівалися на отримання акту дивувалися тому, що в теперішній час виявилися непокинутими зі своїми проблемами один на один.
Від щирого серця, дякуємо Вам, Володимир Андрійович, за увагу та підтримку. Нехай Вам щастить у всіх ваших починаннях. Та нехай на вашому життєвому шляху зустрічаються такі ж чуйні, доброзичливі та небайдужі люди, як і Ви самі.

з повагою
Валентина Шевченко
(м. Конотоп)
Просмотров: 704 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: Комсомол, ленин, КПУ, Даниленко В.А., Лебединская организация Компартии У, ветераны, Сумской обком КПУ | Рейтинг: 5.0/2