Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 2 » Не згасають таланти рідного краю
13:57
Не згасають таланти рідного краю

   31 березня 2012 року в м. Суми відбувся другий тур IX Всеукраїнського конкурсу – фестивалю « Таланти багатодітної родини», в якому прийняли участь переможці першого туру конкурсу – фестивалю « Таланти багатодітної родини» Лебединського району: « вокальне мистецтво» - Головня Олена, учениця Голубівської ЗОШ; « патріотична пісня» - Заїдова Новраста, учениця Будильської ЗОШ; «художнє та авторське виконання» – Олійник Микола, учень Пристайлівської ЗОШ, на чолі з головою Лебединської районної організації Всеукраїнського союзу жінок – трудівниць « За майбутнє дітей України» - Сідоровою Людмилою Миколаївною
     Учасники з Лебединського району показали досить високий рівень підготовки. Переможцями IX Всеукраїнського конкурсу – фестивалю « Таланти багатодітної родини» стали: перше місце в номінації «художнє та авторське виконання» здобув Олійник Микола, друге місце в номінації « патріотична пісня» - Заїдова Новраста.

     У наші скрутні часи Центральний комітет Комуністичної партії України і народний депутат України, від Сумщини, Даниленко Володимир Андрійович знайшли час і кошти для проведення цього цікавого для дітей конкурсу. Який показав, що в багатодітних сім`ях є багато талановитих дітей. За що батьки висловлюють велику подяку організаторам конкурсу.
      Лебединський районний комітет Компартії України і відділ у справах молоді і спорту Лебединської райдержадміністрації сподіваються, що переможці другого туру IX Всеукраїнського конкурсу – фестивалю « Таланти багатодітної родини» будуть представляти з честю наш район в міжнародному дитячому центрі «Артек».
    Перший секретар Лебединського РК КПУ            Недобельський В.В.



Просмотров: 596 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: ленин, КПУ, Сумской обком КПУ, Комсомол, Даниленко В.А., Лебединская организация Компартии У, ветераны | Рейтинг: 5.0/2