Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2015 » Май » 8 » Привітання Петра Симоненка з 70-річчям Великої Перемоги
11:22
Привітання Петра Симоненка з 70-річчям Великої Перемоги

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни!

Шановні співвітчизники!

Від імені Центрального Комітету Комуністичної партії України і від себе особисто щиро вітаю вас із 70-річчям Великої Перемоги.

День Перемоги радянського народу над фашистськими загарбниками і їхніми пособниками у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років посідає особливе місце серед святкових дат календаря. Велика Вітчизняна війна залишила вікопомний слід у долі нашого народу. На вівтар Перемоги поклали своє життя мільйони кращих синів і доньок нашого народу. Захищаючи соціалістичну Батьківщину й рятуючи людство від коричневого кошмару, разом з іншими радянськими народами-братами український народ показав дива мужності й упевненості у власній історичній правоті. В Україні немає, мабуть, сім'ї, яка не втратила б у ті грізні роки рідних та близьких, полеглих смертю хоробрих на полі бою, замучених у гестапівських катівнях, підло вбитих у спину бандерівською кулею.

Велика Вітчизняна війна переконливо довела переваги країни робітників і селян, соціалістичної планової економіки, суспільства патріотів та інтернаціоналістів, натхнених ленінськими ідеями й керованих Комуністичною партією. Ці переваги, помножені на силу духу радянських людей, забезпечили перемогу над фашизмом.

День Великої Перемоги називають святом зі сльозами на очах. Це не просто красиві слова. У ньому втілилися і свята пам’ять воїна про бойових товаришів, які пішли у Вічність, і захоплення онука нечуваним героїзмом діда, і горе вдови, яка вкотре перечитує пожовтілу від часу похоронку. У ньому втілилося те неминуще горе,  котре не змогли заглушити минулі десятиліття... Тому день 9 Травня надзвичайно дорогий  всім чесним людям, всім антифашистам. Це справді народне свято. Воно - на віки!

Славні ветерани! Немає слів, якими можна передати міру поклоніння перед вашим подвигом! Він безсмертний! Дякуємо, рідні, за те, що ви  з нами!

Спадкоємці переможців! Ані на мить не забуваймо про те, що жити поруч із солдатами Перемоги - це не тільки рідкісне щастя, а й величезна відповідальність.

Адже життя ветеранів важке, рани болять, а серця переповнені скорботою й гнівом, бо вони стали свідками, як пануючий в Україні націонал-олігархічний режим і його різні посіпаки блюзнірськи знущаються над славетною радянською епохою, над історичною правдою про захисників Вітчизни, над Червоним Прапором Перемоги, як сьогоднішні неонацисти руйнують пам’ятники, встановлені на честь бойових товаришів живих радянських солдатів-переможців, як глумляться над їхнім подвигом, над їхньою фронтовою доблестю!

Сьогодні наша Батьківщина знову в небезпеці – її грабують, позбавляють майбутнього, готуються розпродати землю, политу кров’ю захисників Вітчизни.

Ми не можемо з цим змиритися. Ми розуміємо свою відповідальність і ведемо бій з націонал-олігархічною владою за трудовий народ, за Україну, за її майбутнє. Приклад для нас - ваша мужність, дорогі ветерани, ваша самовідданість і вірність ідеалам. Перемога буде за нами!

Тож не дозволимо підлим нащадкам послідовників гітлеризму в Україні украсти у воїнів-визволителів Перемогу, в ім'я якої вони знехтували смертю!

Із Днем Перемоги, дорогі товариші!

Міцного вам здоровя й довгих років життя!

Вічна память загиблим!

Слава радянському народу-переможцю!

Слава ветеранам Великої Вітчизняної війни!

З повагою

Петро Симоненко,

Перший секретар

ЦК Компартії України

Просмотров: 388 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: КПУ, Симоненко, Привітання, Велика Перемога, 70-річчя | Рейтинг: 0.0/0