Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2015 » Май » 8 » Привітання Володимира Даниленка з 70-річчям Великої Перемоги
11:24
Привітання Володимира Даниленка з 70-річчям Великої Перемоги

Шановні товариші!
Осяяний сонцем Перемоги приходить на нашу землю, у нашу свідомість і серця день 9 Травня. Він назавжди залишиться ДНЕМ ПЕРЕМОГИ над німецьким фашизмом, чиї злочини засуджені усім світом. Неймовірно дорогою ціною заплатили радянські люди за Перемогу. 

Час віддаляє від нас події тих страшних днів і ночей 1941 – 1945 років, коли повсюдно – розруха, вибухи і смерть. І – сміливці, які щоразу піднімалися в атаку. Подвигам того часу на фронті і в тилу – немає рівних, такої мужності, самопожертви і самозречення світ ніколи не бачив. Про це не маємо права забувати. Всупереч бажанню нинішньої влади перекреслити значення великого народного подвигу, принизити роль радянських солдат, які принесли мир не тільки на рідну землю, а й країнам Європи, - люди пам’ятають! 
Сьогоднішня олігархічно-націоналістична влада намагається заборонити комуністичну ідеологію і її символіку. Але саме під червоними прапорами йшли у бій солдати, у хвилини затишшя бійці писали заяви на вступ до Комуністичної партії. Червоний прапор крізь морок і тьму замайорів над рейхстагом – ця мить навічно закарбувалася на скрижалях історії. Так само не викинути з літопису Великої Вітчизняної величезну силу інтернаціоналізму. Вчитайтесь у прізвища на обелісках – українські міста і села визволяли люди всіх національностей – не дайте безпам’ятству перемогти пам'ять! 
З покоління в покоління передаватимуться нагороди прадіда-діда, і фото в сімейному альбомі, вітальні листівки від однополчан з 9 Травня з усіх кінців великої країни. Завжди приходитимуть до Вічного Вогню і до меморіалів люди, вклонятимуться подвигу – таке не забувається. Набатом звучатимуть удари метронома, відміряючи хвилину мовчання – воно стоїть над усім світом, адже тих, для кого День Перемоги – священний день – без сумніву, більше на нашій землі.
Напередодні 70-річчя Великої Перемоги з великою вдячністю згадаймо тих, кого торкнулася війна – всіх, відомих і невідомих героїв, солдатських вдів, людей післявоєнного покоління, які ціною неймовірної працелюбності підняли з руїн країну. 
Звичайно, особливі слова вдячності і пошанування – ветеранам, фронтовикам, учасникам бойових дій, – вони ще й сьогодні з нами, від них ми чуємо правду про війну, на їх прикладах життєвої сили і незламності духу вчимося долати труднощі і бути відданими ідеалам миру і справедливості.
Шановні товариші! У ці травневі дні бажаю всім миру – мир сьогодні потрібен українській землі, кожному з нас для руху вперед і благополуччя. 
Володимир ДАНИЛЕНКО, перший секретар Сумського ОК КПУ, народний депутат України VІ скликання

 

Просмотров: 386 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: КПУ, День Перемоги, Привітання, Даниленко | Рейтинг: 0.0/0