Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Сентябрь » 22 » Привітання Володимира Даниленка з Днем партизанської слави
21:01
Привітання Володимира Даниленка з Днем партизанської слави

Шановні жителі Сумщини – краю партизанської слави!


Сумщина стала колискою партизанського руху і виростила могутній рух народної протидії німецько-фашистським загарбникам.
У роки Великої Вітчизняної війни на території нашого краю активно діяли підпільні комсомольські та партійні організації, зародився могутній партизанський рух під командуванням легендарних Сидора Ковпака, батька і сина Руднєвих, а також всіх звитяжців, які наближали перемогу радянського народу.
 
Не можна не згадати діяльність ще зовсім молодих дівчат та хлопців з комсомольської підпільної організації «Прапор», яка утворилася в місті Суми з перших днів окупації міста німецькими загарбниками. Майже всі вони полягли смертю хоробрих від жорстоких рук фашистських окупантів.
Імена цих людей золотими літерами викарбувані на сторінках вітчизняної історії і назавжди залишаться у пам’яті справжніх патріотів Сумщини, які щороку, не зважаючи на погоду, економічну чи політичну ситуацію в країні, приходять віддати шану героям партизанського руху нашого краю.
Сьогодні, коли йде тотальна фашизація суспільства, коли знову чорні сили вилазять зі своїх схронів, коли окремі політичні сили намагаються підмінити справжні ідеали та цінності, ми не повинні забувати про той подвиг, який зробили партизани-підпільники заради Великої Перемоги, заради всіх нас, заради кращого і світлого майбутнього.
Дорогі товариші! Бажаю вам у цей нелегкий час зберігати віру в краще майбутнє, яке обов’язково прийде на нашу землю, адже маючи такий приклад мужності та відваги, який показали герої-партизани, по-іншому бути просто не може!


З повагою,
Володимир ДАНИЛЕНКО, перший секретар Сумського обкому КПУ, народний депутат України VI скликання  

Категория: Парторганизация | Просмотров: 405 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: Сумський обком Компартії України, Володимир Даниленко, ЛКСМУ, Лебединська міська організація Комп | Рейтинг: 5.0/1