Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Июль » 11 » Разом робимо добру справу
12:21
Разом робимо добру справу





          Міський сквер Молодіжний – окраса нашого міста і улюблене місце відпочинку багатьох лебединців, особливо молоді. Заснований кілька десятиліть тому сквер пережив часи свого розквіту і часи занепаду. Але сьогодні він поступово відроджується. І це не тільки завдяки зусиллям міської влади чи підприємців, але й свій внесок робить і громада міста. 
          Так, вже кілька років громадською радою м. Лебедина проводяться там толоки, прибирається територія та збирається сміття. Але на цьому громадські активісти не зупиняються. Для зручності відпочиваючих ними встановлюються нові лавки, висаджуються квіти.
Зокрема, і в 2013 році громадська рада вирішила продовжити свої добрі справи. На своїх засіданнях, що пройшли 18 червня та 4 липня ц.р. рада розглянула пропозиції щодо поетапного благоустрою території скверу. Звернувшись до керівників промислових підприємств міста, громадські активісти зібрали все необхідне: 2 лавочки та 3 бетонних вазони для квітів.      Аби впорядкувати куточок скверу та встановити там лавки і вазони для квітів, 10 липня ц.р. до скверу Молодіжного прийшли не тільки члени громадської ради, а й ті кому не байдужа доля міста Лебедина, ті хто готовий попрацювати кілька годин задля справи відродження скверу. Серед таких людей: голова Лебединської спілки Комуністичної молоді, заступник голови громадської ради  Юрій Бондаренко, депутати міської ради від КПУ Микола Голуб, Сергій Бондаренко, Юрій Бондаренко та Володимир Сіробаба, помічник – консультант народного депутата України Вікторії Бабич Станіслав Смірнов,комуніст Олександр Павліченко  голова міської організації Молоді Регіони - Дмитро Коваленко та звісно, голова громадської ради Іван Мальцев.
      Менш, ніч за 4 години частина скверу, що заросла чагарником та була присипана сміттям, перетворилася у затишний куточок, де під тінню дерев встановлені лавочки та вазони для квітів, а також розчищена територія. Як відзначають самі громадські активісти,комсомольці та комуністи  їхня робота – це своєрідний подарунок лебединцям та місту, що через місяць святкуватиме День міста та 70-у річницю визволення від фашистських загарбників.



                 Пресс - служба Лебединського МК КПУ


Категория: Парторганизация | Просмотров: 571 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: Сумський обком Компартії України, Володимир Даниленко, ЛКСМУ, Лебединська міська організація Комп | Рейтинг: 5.0/1