Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Июль » 25 » Жителі села Кам’яне зустрілись з народним депутатом
17:23
Жителі села Кам’яне зустрілись з народним депутатом
 
Даниленко, Недобельский

 23 липня 2012 року в селі Кам`яне Лебединського району відбулася зустріч жителів з народним депутатом України, першим секретарем Сумського обкому КПУ Володимиром Даниленком.
   Під час свого звіту перед виборцями Володимир Андрійович розповів про законодавчі питання, які він вирішував у стінах Верховної Ради України, а також по вирішенню проблем виборців. А їх чимало. На сьогоднішній день розглянуто понад 4000 звернень громадян.
   Не всі питання вдається вирішити при нинішній владі. Перешкоди, які стоять на дорозі депутата – комуніста, він долає тому що працює для людей.
   І сьогодні жителі села йому вдячні за те, що працює дитячий садок, який влада Лебединського району закрила в 2010 році. Жителі села при підтримці депутатів – комуністів Лебединської районної ради: Безуглого М.М., Недобельського В.В. і народного депутата України Даниленка В.А. отримали  сім робочих місць в дитячому садочку. 
   Володимир Андрійович забезпечив проведення опалення в дитсадку, подарував холодильник. В Кам`янський сільський будинок культури придбав електромузичний інструмент.
   По завершенню зустрічі дитячому садку подарував електроплиту, а будинку культури для відпочинку молоді придбав музичні інструменти. В свою чергу присутні на зустрічі селяни вручили Володимиру Андрійовичу квіти і зазначили, що їм потрібен тільки такий народний депутат, як Даниленко Володимир Андрійович. 

Валерій Недобельський
Депутат Лебединської районної ради

Просмотров: 766 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: ленин, КПУ, Сумской обком КПУ, Комсомол, Даниленко В.А., Лебединская организация Компартии У, ветераны | Рейтинг: 5.0/2