Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Октябрь » 29 » Шановні сумчани та жителі Сумщини!
10:38
Шановні сумчани та жителі Сумщини!

Від імені обласного комітету Компартії України і від себе особисто висловлюю щиру подяку всім тим, хто 26 жовтня цього року прийшов на виборчі дільниці та на позачергових виборах народних депутатів України віддав свої голоси за Комуністичну партію України та кандидатів від КПУ на мажоритарних округах. 
Дякуємо, що у цей нелегкий час, коли на території нашої країни проливається кров наших співвітчизників, коли частина виборців позбавлена права на вільне волевиявлення, ви не зневірилися і прийшли на виборчі дільниці. Своїми голосами ви висловили підтримку програмним цілям та ідеям Компартії України – єдиній політичній партії, яка завжди відстоювала інтереси простого народу, партії, яка своєю передвиборчою програмою, перш за все, прагнула встановити мир на українській землі.
Протягом останнього року на Комуністичну партію України та її членів чинився шалений тиск з боку політичних противників, що призвів до того, що за результатами підрахунку голосів КПУ не потрапляє до парламенту. Той факт, що комуністів не буде у Верховній Раді України восьмого скликання зовсім не означає, що в майбутньому нікому буде представляти інтереси трудового народу. Компартія України продовжуватиме свою діяльність і надалі.
Попереду в українців нелегкі часи, адже рано чи пізно прийде той час, коли потрібно буде відбудовувати країну з руїн - так, як це свого часу вже зробили комуністи.


Володимир Даниленко,
перший секретар 
Сумського обласного комітету 
Компартії України

Просмотров: 477 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: Володимир Даниленко, ЛКСМУ, Лебединська міська організація Комп, Сумський обком Компартії України | Рейтинг: 5.0/1