Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Апрель » 23 » Щоб молодь пам`ятала!
18:28
Щоб молодь пам`ятала!


    21 квітня 2012 року в с. Пристайлове, біля пам`ятника загиблим солдатам, відбувся суботник присвячений Дню народження вождю світового пролетаріату Володимиру Іллічу Леніну, за ініціативи сільського голови Снаткіной Оксани Миколаївни, при підтримці первинної партійної організації с. Пристайлове і Лебединського районного комітету Компартії України. 
  Активну участь в суботнику прийняли піонери села: Лукашова Анжела, Коваленко Сніжана, Усенко Костянтин, Сільченко Катерина, Олійник Микола – переможець конкурсу – фестивалю «Таланти багатодітної родини», який в цьому році поїде в Артек; майбутні комсомольці: Грінченко Євгеній, Костенко Дмитро; комуністи: Калашник Володимир, Калашник Ігор, Савенко Юрій. Не залишилась байдужою і директор Пристайлівського СБК – Лукашова Людмила Іванівна.


  Ціллю суботника було проведення ремонту і реставраційних робіт пам`ятника воїнам, які звільняли с. Пристайлове і які загинули на фронтах Великої Вітчизняної війни. Всі вони лежать в братській могилі.
   Під час суботника всіх учасників пригощали смачними бутербродами і морозивом. Після закінчення заходу Лебединський районний комітет Компартії України висловив подяку всім учасникам, які прийняли в ньому участь. Також подяку від сільської громади висловила сільський голова. Всім учасникам були вручені футболки і бейсболки з символікою Комуністичної партії України.
 За організацію суботнику сільському голові були вручені диски присвячені 70 – річчю початку Великої Вітчизняної війни. На одному з них документальний фільм «Звичайний фашизм», він знімався для радянської молоді, яка народилася після війни і погано розуміють, що таке війна і що таке фашизм. На другому диску збірник пісень про війну із радянських фільмів. Всі учасники суботнику були вдячні організаторам цього цікавого і необхідного заходу. 

   Лебединський районний комітет Компартії України.
Категория: Парторганизация | Просмотров: 616 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: Владимир Даниленко, Комсомол, ветераны, Лебединская организация Компартии У, Суиской обком КПУ, коммунист | Рейтинг: 5.0/1