Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Июль » 1 » Штепівка і штепівчани
12:39
Штепівка і штепівчани

   Лебединщина – рідний, мальовничий, любий серцю край. Тут розташоване наше село Штепівка. Ідеш знайомою з дитинства вулицею, дивишся довкола і радісно на душі. Майже до всього, що оточує нас, наші діди, батьки і просто знайомі односельці, приклали свої руки. Там – збудована школа, тут – дитячий садочок, лікарня, далі – будинок культури, спеціалізована школа-інтернат для діток-сиріт, магазини. З року в рік багатшало наше село: до будинків підводились газ і вода, вулиці поступово вкривались асфальтом, вимощувались плиткою алейки, а узбіччя прикрашали квіти. Все це було... На жаль, сьогодні не все так. Я реалістка і бачу: немає доріг, майже немає освітлення, сільські жителі ще обділені багатьма благами цивілізації. Натомість навантажені роботою, яку не переробити. Але вони трудяться, як і раніше, добросовісно, не покладаючи рук. Про одних із таких – ця розповідь.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

   

 

 

  На знімках: Світлана Тонкошкур, директор Штепівського сільського споживчого товариства та продавчині магазину.

   В сфері торгівлі у нашому селі Штепівка працюють, в основному, дбайливі, привітні жінки. В центрі розташований їхній магазин. Далі знаходиться адміністративна будівля Штепівського сільського споживчого товариства. Вона є справжньою окрасою вулиці: досить вишукане і акуратне при­міщення, дбайливо огороджене красивим парканом, біля будівлі висаджені квіти.

   Керує цим райським куточком Штепівського сільського споживчого товариства мила, доброї душі та серця, дбайлива жінка Світлана Тонкошкур. Вона не тільки директор цього закладу, а й умілий, висококваліфікований спеціаліст. Саме завдяки Світлані Володимирівні жителі села забезпечені всіма необхідними товарами. Зі смаком оформлені вітрини, охайне, чисте приміщення радує покупців. Жителі села дуже вдячні їй, а також колективу магазину. Адже під стать самій господині Штепівського ССТ і колектив магазину. Тут завідуючою працює привітна, завжди з усмішкою на вустах – комуністка Ольга Гречко. Її досвід роботи, ентузіазм та енергія допомагають в обслуговуванні односельців. Тож, завдяки організаторським здібностям Ольги Андріївни підібраний і дружній колектив продавців магазину. Це комуністка Таня Журенко і Ярослава Горбуль. Вони завжди привітно зустрінуть відвідувачів магазину і товар запропонують, і добру пораду дадуть. Ці тендітні, вродливі дівчата встигають скрізь – і вдома, і на роботі.

Світлана Володимирівна Тонкошкур і Тетяна Володимирівна Журенко беруть активну участь у громадському житті села. Вони є депутатами сільської ради (Тетяна Володимирівна Журенко – депутат - комуніст). Тож хочеться подякувати вам милі, за вашу благородну і нелегку працю, зате таку потрібну людям. А також від всіх задоволених покупців села побажати, щоб ви завжди відчували невичерпне джерело сил і ентузіазму. Родинного тепла і затишку вам та щирої поваги і любові односельчан. Тепла, мудрості і терпіння вам, любі жінки, на вашій життєвій дорозі. Щире спасибі за вашу клопітку, невтомну, але таку потрібну працю.

 

Уляна ГОЛОВЧЕНКО, секретар Лебединського РК КПУ

депутат - комуніст Штепівської сільської ради

 

Категория: Парторганизация | Просмотров: 517 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: Сумський обком Компартії України, Володимир Даниленко, ЛКСМУ, Лебединська міська організація Комп | Рейтинг: 5.0/1