Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 11 » Святкування Дня перемоги на Лебединщині
16:28
Святкування Дня перемоги на Лебединщині

   Напередодні святкування 9 травня в селах Будилка і Штепівка Лебединського району відбулися зустрічі народного депутата України, першого секретаря Сумського обласного комітету Компартії України - Даниленка Володимира Андрійовича з жителями.


   Розмова була невимушеною та дружньою. Спочатку народний депутата розповів громаді про вже здійснені справи, а їх зроблено немало: розглянуто більше 3000 звернень, з яких більше половини стосуються допомоги в лікуванні. Прикладом є допомога на операцію онкохворому хлопчику, сума якої – 320 тисяч доларів. Після направлення депутатських звернень до МОЗ, на сьогодні дане питання є вирішеним. Безпосередньо в с. Штепівка від імені Центрального комітету Компартії України народний депутат передав 4000 грн. на відновлення зору дитині. А музею с. Будилка Володимир Андрійович надав матеріальну допомогу. 
   Багато звернень стосуються освіти. Бо в наш час батьки сплачують великі кошти за навчання своїх дітей, а після закінчення ВУЗа залишаються без роботи. 
   Дуже гостро відстоюють комуністи в Верховній Раді України питання стосовно землі, без якої,- як зазначив народний депутат,- немає країни.
Після слова Володимира Андрійович, про існуючі проблеми розповів сільський голова с. Будилка - Шкурко Володимир Олексійович. Було зазначено про опалення сільського будинку культури, яке знаходиться не в найкращому стані, про необхідність карети швидкої допомоги, бо стара давно вже списана. Та головною проблемою була і залишається – стан доріг в селі. Кожен рік з Лебединського районного бюджету виділяються кошти на їх ремонт, але зміни не відбуваються. Тому Володимир Олексійович звернувся до депутата – комуніста звернути увагу на всі ці проблеми на що Володимир Андрійович пообіцяв докласти всіх зусиль, щоб максимально допомогти.


   В кінці зустрічі перший секретар Сумського обкому Компартії України привітав ветеранів Великої Вітчизняної війни, подякував їм за їх героїзм у визволенні нашої Батьківщини і вручив цінні подарунки: привітальні листівки з Днем перемоги від себе та першого секретаря Центрального комітету Комуністичної партії України – Симоненка Петра Миколайовича, фронтову фляжку горілки і банку тушонки, щоб вони пом`янули своїх бойових товаришів, які не повернулися з фронту. Побажав всім міцного здоров`я та наснаги і наголосив, що Комуністична партія України зробить все можливе, щоб людям праці стало краще жити в нашій країні.
   А на завершення відбувся святковий концерт присвячений 9 травню – Дню перемоги радянських військ над німецько – фашиськими загарбниками. На сцені виступав хор ветеранів 43 – ї гвардійської Смоленської орденів Суворова і Кутузова ракетної дивізії, які виконували військово – патріотичні пісні. Після концерту секретар сільської партійної організації с.Штепівка – Головченко Уляна Іванівна пригостила всіх бажаючих смачною солдатською кашею. 

   День був насичений подіями та враженнями, та головне, що від цього є результат: жителі села зрозуміли, що про них піклуються і до їх проблем прислухаються, а тому були дуже вдячні народному депутату за це.
                            Лебединський районний комітет Компартії України

Просмотров: 602 | Добавил: kpu-lebedin | Рейтинг: 5.0/1