Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Февраль » 23 » Свято справжніх чоловіків!
12:52
Свято справжніх чоловіків!

       Дорогі ветерани Збройних Сил СССР, теперішні і майбутні                                                     захисники Вітчизни!

Сердечно вітаю Вас із всенародним святом – Днем Радянської армії і Військово-морського флоту!

Попри зміну часів і політичних систем, 23 лютого, як і за радянських часів, асоціюється з мужністю та стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю Батьківщині. Не зважаючи на те, що сьогодні офіційна назва цього свята звучить по-іншому, військові перемоги радянської епохи ніхто не може стерти в памяті людей. Солдатами, офіцерами, генералами Радянської армії, які відстояли незалежність і непорушність кордонів нашої країни, пишається кожен українець.

Цього дня я ще раз дякую всім солдатам Вітчизни, які загинули за її свободу у різні століття. А нинішнім українським захисникам бажаю не тільки вміння воювати за Україну, а й чіткої громадянської позиції, незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоровя і високих досягнень у нелегкій праці на благо держави!

Народний депутат України,

перший секретар Сумського обкому КПУ                    
В.А. Даниленко
Просмотров: 612 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: ленин, КПУ, Сумской обком КПУ, Комсомол, Даниленко В.А., Лебединская организация Компартии У, ветераны | Рейтинг: 0.0/0