Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Апрель » 2 » УКРАЇНА - ОЧИМА ДІТЕЙ
10:44
УКРАЇНА - ОЧИМА ДІТЕЙ

Україна очами дітей

  Запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості «Україна – очима дітей»!

  Всеукраїнська піонерська організація ім. В.І.Леніна, запрошує до участі у ІІІ-му Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості «Україна – очима дітей» (далі – Конкурс) школярів віком від 9 до 16 років.

  Організатор Конкурсу – Міністерство соціальної політики. Конкурс проходить за сприяння Комуністичної партії України, Ленінського комсомолу України та Міністерства молоді та спорту України.

  Конкурс проходить у три етапи: інформаційний, відбірковий та фінальний. Фінал Конкурсу відбудеться в травні місяці в місті Київ. Переможці Конкурсу гарантовано отримають цінні призи та подарунки від організаторів та спонсорів Конкурсу.

Терміни проведення:

прийом конкурсних робіт за номінаціями відбувається з 15 березня по 15 квітня 2013 року за вказаними адресами;

визначення переможців регіональних турів Конкурсу відбудеться до 10 травня 2013 року.

  З 10 травня в Києві розпочне роботу виставка творчих робіт, під час якої буде визначено переможців Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Україна – очима дітей», переможці якого отримають безкоштовні путівки для оздоровлення в Українському дитячому центрі «Молода гвардія».

   Для довідок можна звертатись до Центральної ради ВПО ім. В.І.Леніна в Києві за телефоном 044 463 5696.

  Якщо Ви бажаєте прийняти участь в Конкурсі, необхідно надати до регіональних організаторів творчі роботи за наступними номінаціями:

  «Моя майбутня професія» – передбачає висвітлення учасником Конкурсу своїх профорієнтаційних вподобань, обґрунтування вибору професії, її соціальної значимості, опис особистих досягнень, пов’язаних з майбутньою професією;

  «Знаю! Пам’ятаю! Пишаюсь!» – передбачає розкриття учасником теми великого героїчного подвигу українського народу в боротьбі з німецько-фашистськими загарбниками;

  «Моя творча майстерня» – представлення робіт, зроблених власноруч учасниками Конкурсу: художніх композицій, виробів з дерева, каменю та інших матеріалів;

  «Мріям людини – немає межі» – представлення робіт про видатних вчених України, які здійснили значні досягнення в розвитку вітчизняної науки, висвітлення власних мрій про майбутнє.

  До розгляду приймаються як текстові (оповідання, вірші, статті до 10 друкованих сторінок формату А4) так і графічні (картини, малюнки) роботи за вказаними номінаціями.

  Увага! Всі роботи подаються учасниками до регіональних організаторів проведення Конкурсу особисто і виключно за вказаними адресами.

  Фененко Олександр Олексійович  050-781-98-77

40000, Сумська область, м. Суми, вул. Соборна 25, кв.3

  Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Україна – очима дітей» був заснований в 2011 році Всеукраїнською піонерською організацією ім. В.І.Леніна. конкурс включений до реєстру Українського державного центру культурних досліджень Міністерства культури України.

  В 2011 році в Конкурсі прийняли участь близько 5000 дітей з 22 регіонів країни, 280 з них як переможці безкоштовно оздоровилися в Українському дитячому центрі «Молода гвардія», в 2012 році в Конкурсі прийняли участь близько 15 тисяч дітей з 25 регіонів країни, 260 з яких безкоштовно оздоровилися в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» та отримали цінні призи від організаторів.

Просмотров: 553 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: Володимир Даниленко, ЛКСМУ, Лебединська міська організація Комп, Сумський обком Компартії України | Рейтинг: 5.0/1