Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2015 » Апрель » 10 » ВЕЛИКДЕНЬ – СИМВОЛ МИРУ ТА ЗЛАГОДИ
17:02
ВЕЛИКДЕНЬ – СИМВОЛ МИРУ ТА ЗЛАГОДИ

З весною приходить у кожен дім православне свято, символічно назване Великоднем. Шанованим у нашого народу є його символ – з любов’ю випечений хліб, окраса великоднього столу – паска. «Хліб на столі – мир на дворі» – так завжди говорили старші люди, розуміючи цінність мирного і спокійного життя. 
І ось уже два роки Великдень приходить в Україну, розбурхану протистоянням, бойовими діями і неспокоєм. Нинішня олігархічно-кланова влада зробила все, щоб розбудити у суспільстві міжконфесійну нетерпимість, посіяти ворожнечу між слов’янськими братніми народами, залякати людей покаранням за думки, які не подобаються правлячому режиму. Верхівка не робить жодних кроків для суспільного діалогу, який дуже потрібний для відновлення миру і суспільного спокою в Україні. 
Саме зараз Комуністична партія України запропонувала суспільству оновлену Антикризову програму «Від війни – до миру», у якій сформовано відповіді на виклики сьогодення і запропоновано найперші кроки до відновлення миру, суспільного спокою і економічного зростання України. Але найперше, що потрібно сьогодні – мир. Досить руйнувати – час налаштовувати життя українського народу.
Напередодні Великодня бажаю усім мирного чистого неба, родинного затишку і радості, благополуччя і великої віри в те, що істинні цінності завжди перемагають.
З повагою Володимир ДАНИЛЕНКО, перший секретар Сумського ОК КПУ, народний депутат України VI скликання

Просмотров: 407 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: КПУ, Пасха, Поздравление, Даниленко | Рейтинг: 5.0/1