Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Май » 22 » Відродження Лебединської піонерії
09:39
Відродження Лебединської піонерії

       В цьому році виповнюється 90 років заснування піонерської організації імені В.І.Леніна. В місті Лебедин пройшли заходи по святкуванню цієї знаменної дати. О 10-й годині ранку почали підходити до пам’ятника В.І.Леніна всі, хто не байдужий до цієї події. На зібранні були присутні ветерани Компартії, комсомольці, батьки, а головне - діти, котрі побажали вступити в ряди Ленінської піонерії. Діти, яким було пов’язано червоні галстуки, дали клятву на вірність ідеалам Компартії, народу, державі. 
Перед зібранням виступив ветеран Компартії і військової служби, заворг відділом Лебединського міського комітету КПУ Петро Костянтинович Ніжегородський, який розповів біографію В.І.Леніна і про історію піонерії.
Колоною, під стягом Комуністичної партії і Ленінського комсомолу, діти – піонери і батьки пройшли по святим місцям героїв міста, де другий секретар Лебединського міського комітету КПУ Юрій Григорович Бондаренко розповів про героїзм жителів міста у Великій Вітчизняній війні.
Завершили похід піонери біля пам’ятника, де були розстріляні фашистами 10 комуністів – партизанів. Перший секретар Лебединського міського комітету Микола Миколайович Голуб розповів дітям про мужність партизанів і жителів Лебединщини в роки ВВВ.
Організатор і ведуча розважальної програми Ларіна Любов Миколаївна провела конкурси і змагання на кмітливість серед дітей і дорослих. Дітям були вручені подарунки. А на завершення Дня піонерії всіх чекала смачна польова каша, яку приготували молоді комуністи Мартинюк А.В. і Дяченко О.Г.
Впевнений, що цей день залишиться в пам’яті юних піонерів і гостей свята надовго.


Перший секретар Лебединського міського комітету
Микола Миколайович Голуб



Категория: Парторганизация | Просмотров: 637 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: ленин, КПУ, Сумской обком КПУ, Комсомол, Даниленко В.А., Лебединская организация Компартии У, ветераны | Рейтинг: 5.0/1