Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Октябрь » 2 » Володимир Даниленко допомагає дитячому садочку, який колись сам же будував.
16:43
Володимир Даниленко допомагає дитячому садочку, який колись сам же будував.

        «Діти – наше майбутнє, а тому наше головне завдання зробити їхнє майбутнє щасливим», саме таким девізом керувався народний депутат України Володимир Даниленко, коли отримав звернення від завідуючої дитячого садочка «Калинки» міста Лебедин Шимко Маргарити Юріївни. Прохання стосувалося забезпечення нормального функціонування садочку, щоб дітлахи відчували себе в ньому затишно та спокійно. Одна з основних проблем садочку «Калинки» - це застарілі вхідні двері, які ледве тримаються та взимку пропускають холод (хоч і завішані ковдрами), через що діткам разом з батьками необхідно проходити через всю будівлю садочку. звернутися за допомогою до людини –слова. Для цього завідуюча садочка зібрала працівників закладу та батьківський комітет і запросила на захід народного обранця.
Володимир Андрійович розповів своє бачення рішення проблем в місті з навчальними закладами, а також те що вдалося зробити за 4 роки, будучи народним депутатом.
Слухаючи Володимира Даниленка, батьки ще раз впевнилися, що перед ними людина, яка служить народові і робить все для нього, а тому попрохали вирішити ще одну проблему з їдальнею, електрична плита в якій «дихає на ладан».
Народний депутат пообіцяв батькам, що всі ці питання будуть вирішені. І всі присутні розуміли, що так і буде, адже кожен з них знає не зі слів все те, що встиг зробити для міста Володимир Андрійович, особливо для рідного дитячого садочку, який в свій час сам він будував.

Скорина Цвітана


Категория: Парторганизация | Просмотров: 562 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: Володимир Даниленко допомагає дитяч, який колись сам же будував. «Діти –, а тому наше головне завдання зробит | Рейтинг: 5.0/2