Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2015 » Май » 1 » Володимир ДАНИЛЕНКО: «ПЕРШОТРАВЕНЬ І КРІЗЬ СТОЛІТТЯ залишається Міжнародним днем солідарності трудящих»
07:28
Володимир ДАНИЛЕНКО: «ПЕРШОТРАВЕНЬ І КРІЗЬ СТОЛІТТЯ залишається Міжнародним днем солідарності трудящих»

У пам`яті поколінь назавжди залишається гасло, з яким прийшов до людей Першотравень: «Мир. Праця. Травень!». У цих трьох словах – основа основ. Найперше, що потрібно людям – це мир. Тільки мирний час дає людям можливість жити і творити, ростити у безпеці дітей і давати їм мрії. На жаль, пожежі війн, що постійно затіваються олігархічними режимами, які перерозподіляють владу і капітал, приносять біди й страждання. Більше року тому братовбивча війна почалася й на Україні: людські жертви, десятки тисяч біженців з рідних місць, зруйновані території та знищений виробничий потенціал, – і в той же час влада заявляє про європейські демократичні цінності. Цинізм політиків, що сьогодні сіють розбрат між слов`янськими народами, вражає і їм не буде прощення.
Друга складова Міжнародного дня солідарності трудящих – праця. Першотравень і починався з боротьби людей праці за свої права. Праця повинна давати людям благополуччя, забезпечувати гідний рівень життя. На жаль, сьогодні по рівню оплати праці більшість громадян України знаходяться на рівні жителів африканських країн. Люди у розпачі від цін на товари першої необхідності та ліки, на житлово-комунальні послуги. І в той же час українські олігархи як були так і залишаються у списках найбагатших людей планети. А рівень корупції не зменшується, інфляція зростає. Збільшується заборгованість по заробітній платі – це офіційна статистика. 
Коли лідер Компартії України Петро Симоненко представив суспільству Антикризову програму КПУ, провладні та проплачувані олігархами ЗМІ не звернули на неї увагу, не сказали людям правду. Але саме Комуністична партія України пропонує кроки, що реально вплинуть на соціально-економічний розвиток України. Щоб вивести нашу країну з глибокої кризи, потрібно здійснити серйозні кроки у напрямку збереження важливих галузей економіки, застосувати справедливу систему оподаткування і запровадити справедливий соціальний захист. Замість бездумної реформи медицини - повернути безоплатну медицину. І це тільки деякі фрагменти програми, слідуючи якій, Україна може повернути собі міцні позиції, як це було у радянський час. 
Отож, Першотравень - День Міжнародної солідарності трудящих – не просто дата в календарі, у цього дня – велика історія і надзвичайно важлива місія – утверджувати ідеали миру, справедливості і праці – як основи гармонійного розвитку суспільств на всіх континентах заради благополуччя. Намагання влади применшити роль радянської історії, безглузда і антидемократична боротьба з комуністичною ідеологією, розпалювання міжетнічної та міжконфесійної ворожнечі, пошук ворогів – це шлях в нікуди. Попри все,  непереможними залишаться ідеї Першотравня, на знаменах якого три важливих слова: Мир, Праця, Травень!
Хочу побажати усім мирного неба, благополуччя, міцного здоров`я, успіхів у реалізації усіх планів і несхитної віри в те, що ідеї добра, соціальної справедливості спільними зусиллями людей праці – переможуть!
Володимир ДАНИЛЕНКО, 
перший секретар Сумського ОК КПУ, народний депутат України VI скликання

 

Просмотров: 468 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: КПУ, 1 Мая, Поздравление, Даниленко | Рейтинг: 5.0/1