Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Октябрь » 12 » Завдяки Володимиру Даниленку лебединців чекає новий парк «Молодіжний»
18:23
Завдяки Володимиру Даниленку лебединців чекає новий парк «Молодіжний»
Конкурс парка "Молодежный"  Підійшов до завершення оголошений народним депутатом України, першим секретарем Сумського обкому КПУ Володимиром Даниленком конкурс ескізного проекту для реконструкції парку «Молодіжний» у місті Лебедин Сумської області.
  Конкурс проводиться з метою визначення найкращої концепції реконструкції парку «Молодіжний» у місті Лебедин, підняття популярності даного парку серед жителів міста та прилеглих населених пунктів.
  Добре, що є талановиті люди, яким не байдуже дозвілля молоді та жителів міста Лебедин та які знайшли час і розробили свою концепцію реконструкції парку та надіслали на адресу народного депутата відповідні проекти, завдяки яким парк «Молодіжний» може перетворитися з місця чаркування пивком на сучасний парк дозвілля та відпочинку, який буде задовольняти потреби молоді міста та літніх людей у відпочинку та релаксації. 
  До нагородження журі конкурсу відібрало дві роботи, які будуть представленні лебединцям 21 жовтня 2012 року о 10 годині ранку у залі Лебединського міського комітету КПУ за адресою площа Інтернаціональна, 4, третій поверх.
  Що ж пропонують автори нового вигляду нашого з вами улюбленого парку «Молодіжний» можна буде побачити на презентації, на яку народний депутат Володимир Даниленко запрошує всіх охочих.
  Піднявши трохи завісу вигляду нового парку Володимир Даниленко розповів, що проектами пропонується побудувати у парку сучасний ролердром, «Сад каменів», «Алею ароматів», «Стежку здоров’я» та зону спорту. Все це, та багато інших чудових речей пропонують зробити автори ескізних проектів для реконструкції нашого парку «Молодіжний».
  «Новий парк стане гордістю міста Лебедин та буде джерелом наснаги для молоді та джерелом життя для літніх людей»,- зазначив Володимир Даниленко.
Просмотров: 553 | Добавил: symu-okp | Теги: парк Молодежный | Рейтинг: 5.0/1