Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 14


      11 січня на засіданні Верховної Ради України був оголошений депутатський запит поданий народним депутатом України, першим секретарем Охтирського міськкому КПУ Вікторією Бабич до Міністерства інфраструктури України та Державної адміністрації залізничного транспорту стосовно повернення нічного потягу № 344, який повинен сполучати місто Суми та місто Тростянець Сумської області зі столицею України містом Києвом.  ... Читать дальше »

Просмотров: 410 | Добавил: kpu-lebedin | Дата: 14.01.2013

Шановні товариші, дорогі жителі Сумщини!
Ми перегортаємо останні листки календаря року, у якому живемо. Відходить в історію рік 2012-й, що був насичений різними подіями. Кожен прожив його по-своєму, були позитивні результати і успіхи, були особливі моменти. Для обласної партійної організації, як для Комуністичної партії України, цей рік особливий, адже на часі стояли вибори народних депутатів. Результати виборів яскраво продемонстрували настрої людей – Комуністична партія стала єдиною серед парламентських, хто вдвічі збільшив результат проти попередніх виборів.

Отже, наша наполеглива робота по соціальному захисту, по вирішенню багатьох питань конкретних людей, які зверталися і в обком партії, і до мене, як народного депутата - не була марною. ... Читать дальше »
Категория: Парторганизация | Просмотров: 551 | Добавил: kpu-lebedin | Дата: 14.01.2013