Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 5 » День знань разом з народним депутатом Володимиром Даниленком
13:20
День знань разом з народним депутатом Володимиром Даниленком
Перше вересня 2012 року Україна відсвяткувала День Знань. У кожній школі проходила урочиста лінійка з радісними первачками, які вперше перетнули поріг альма-матері та трішечки сумними одинадцятикласниками, які вже через рік полинуть у доросле життя.  

  Звісно свято було наповнено привітаннями та настановами від батьків, вчителів, запрошених гостей. Особливого гостя чекали у м. Лебедин, адже учнів загальноосвітньої школи №7 I-III ст. прийшов привітати народний депутат України Володимир Даниленко, який не лише словом порадував школярів, а ділом, подарувавши ноутбук.

Від народного депутата Даниленка педагогічному колективу школи №2 подарували ноутбук, а школа №1 отримала принтер.
Всі вчителі були глибоко вдячні народному депутату України Володимиру Андрійовичу за такі подарунки, які стануть помічниками у роботі як вчителів, так і діточок. Після урочистих лінійок свято продовжилося на площі Інтернаціональній, де всі учні перших класів міста Лебедин ( всього 10 класів) отримали бажані глобуси.

 Так до Лебедина прийшов День знань, про який не забудуть ні школярі, ні вчителі, а головне, що цю щасливу мить запам’ятають всі дітлахи чарівного міста на Сумщині, яких народний депутат України Володимир Даниленко безкоштовно пригостив солодкою ватою. 

Свято пройшло, а спогади та дитячий сміх залишився у пам’яті народного депутата, який ще раз довів, що він робить реальні справи, а обіцяють нехай інші. 

Скорина Цвітана

Категория: Парторганизация | Просмотров: 605 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: Сумський обком Компартії України, Володимир Даниленко, ЛКСМУ, Лебединська міська організація Комп | Рейтинг: 5.0/2