Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 17 » Хірургічному відділенню Лебединської центральної районної лікарні 110 років
11:05
Хірургічному відділенню Лебединської центральної районної лікарні 110 років
17 лютого 2012 року чотирнадцятою сесією Лебединської районної ради шостого скликання за ініціативи депутатів – комуністів, а зокрема Безуглого Михайла Митрофановича була винесена пропозиція про відзначення 110 – ї річниці хірургічного відділення Лебединської ЦРЛ.
Дану пропозицію всі 38 депутатів Лебединської районної ради і прийняли, як рішення сесії. Через деякий час в жовтні 2012 року був створений організаційний комітет, на чолі з головою Лебединської районної держадміністрації - Калитою В.Г., головою Лебединської районної ради – Гордіяшом О.П. і міським головою – Трояном А.Г.
На останніх сесіях Лебединської районної ради і Лебединської міської ради голови рад звернулися до депутатів, сільських голів, керівників фермерських господарств і приватних підприємців надати фінансову допомогу для вирішення практичних питань.
На зібрані кошти до дня святкування було закуплено 40 постільних комплектів (матрац, подушка, ковдра), які своєчасно доставила приватний підприємець Степанкова Г.В.. За що їй щиро вдячні.
15 січня в 13.00 в Лебединському районному будинку культури відбулися урочистості. Серед запрошених гостей була депутат Верховної ради України від Комуністичної партії України – Бабич Вікторія Володимирівна.
В своєму виступі вона подякувала жителям Лебединщини, що на виборах у Верховну раду України своїми голосами підтримали Комуністичну партію України і побажала медичним працівникам успіхів у своїй не легкій справі,родинного затишку і міцного здоров’я.
На завершення виступу завідуючому хірургічному відділення Вікторія Бабич подарувала ноутбук.
До Дня медичного працівника у депутатів – комуністів в планах є проведення поточного ремонту в хірургічному відділенні, залучивши кошти місцевих бюджетів і меценатів.

Депутат Лебединської районної ради
Перший секретар Лебединського РК КПУ
В.В. Недобельський
Категория: Парторганизация | Просмотров: 704 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: Володимир Даниленко, ЛКСМУ, Лебединська міська організація Комп, Сумський обком Компартії України | Рейтинг: 5.0/2