Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Декабрь » 5 » Петро Симоненко: Україну хочуть знищити як державу
11:41
Петро Симоненко: Україну хочуть знищити як державу
Компартія вимагає від керівництва ЄС негайно відреагувати на провокаційні заяви співголови своєї місії пана Квасневского, який у своєму інтерв’ю газеті Rzeczpospolita відкрито закликав лідерів «опозиції» застосувати силовий сценарій захоплення влади в Україні.

Компартія також вимагає від канцлера Ангели Меркель пояснення у якому статусі і за чиїм дорученням міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле планує відвідати Майдан і зустрітися з лідерами «опозиції».

Компартія вимагає від Міністерства закордонних справ відповідним чином відреагувати на пряме втручання офіційних осіб іноземних держав у внутрішні справи України.

Народ України намагаються позбавити права вирішувати свою долю на свій розсуд. Намагаються позбавити права приймати рішення виходячи з власних інтересів, а не інтересів міжнароднорго капіталу

Сьогодні так звана "опозиція”, як і у 2004 році виступає п’ятою колоною транснаціональних корпорацій, здаючи національні інтереси. Майже ті ж самі дійові особи, ті ж обіцянки, ті ж методи.

Саме тому Компартія звертається до всіх громадян України і наголошує, що виступає за розв’язання нинішньої політичної кризи виключно правовим шляхом. В іншому разі, нас очікує Балканський варіант і знищення України як держави.

Прес-служба
Просмотров: 440 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: Сумський обком Компартії України, Володимир Даниленко, ЛКСМУ, Лебединська міська організація Комп | Рейтинг: 0.0/0