Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Март » 3 » Подяки Володимиру Даниленку надходять з усієї України
16:46
Подяки Володимиру Даниленку надходять з усієї України
  Сьогодні приймальна народного депутата України отримала рекомендований лист від мешканці м. Дергачі Харківської області з вдячністю на ім’я Володимира Даниленка за людське відношення, небайдужість до проблем співвітчизників та звичайних пересічних громадян.
У своєму листі громадянка вказує, що в правоохоронні органи Харківської області (Дзержинський РВ ХМУ ГУМВСУ в Харківській області, прокуратура Дзержинського району м. Харкова, прокуратура Харківської області), навіть до Генеральної прокуратури України, вона зверталась із заявами про скоєння злочинів у вигляді розкрадання державних коштів посадовими особами комунального закладу Центр дитячої та юнацької творчості № 1 Харківської міської ради з початку липня 2011 року. На протязі 6 місяців правоохоронцями ігнорувалися її заяви.
Останньою надією стало звернення на ім’я народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому КПУ Володимира Даниленка.
«Тільки Ви (а я зверталась й до інших народних депутатів України) не виявилися байдужим та направили депутатський запит до прокурора Харківської області», - підкреслює заявниця.
Після запиту Володимира Даниленка повідомлення про злочин заявниці стало на серйозний контроль, правоохоронці одразу ж стали активно проводити належні перевірки, за результатами яких була порушенна кримінальна справа за фактом привласнення майна шляхом зловживання посадовим становищем, скоєне за попередньою змовою групою осіб.
«Я дуже вдячна Вам за людське відношення, небайдужість до проблем співвітчизників та звичайних пересічних громадян. Бажаю успіхів у Вашій тяжкій, але такій важливій для народу України праці. Особисто Вам бажаю міцного здоров’я та довгих років життя»,- такими словами закінчився лист громадянки.


офіційнийний сайт Володимира Даниленка
http://www.danylenko.org/news/podjaki_volodimiru_danilenku_nadkhodjat_z_usieji_ukrajini/2012-03-02-447
Просмотров: 573 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: ленин, КПУ, Сумской обком КПУ, Комсомол, Даниленко В.А., Лебединская организация Компартии У, ветераны | Рейтинг: 5.0/2