Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Декабрь » 30 » Сесія Лебединської міської ради
15:28
Сесія Лебединської міської ради

                      29 грудня 2011 року відбулася сесія Лебединської міської ради, на якій розглянуто 25 питань. Пріоритет було віддано ухваленню міського бюджету, частина коштів з якого спрямована на проведення ремонту доріг і освітлення в м. Лебедин. Звичайно, депутатів – комуністів бюджет не влаштовує , так як 96% даного бюджету – це виплата заробітної плати. Такий бюджет не може бути направлений на розвиток міста, а є підтвердженням політики виживання з боку влади. 
      Важливе питання для міста - це будівництво нового елеватору. Депутат-комуніст Юрій Бондаренко не залишив поза увагою дане питання та вимагав на сесії пояснень щодо місцезнаходження елеватора та кількості передбачених робочих місць. На вимогу місцевого депутата було надано наступну інформацію: «Елеватор буде побудований на території колишнього цегельного заводу по вул. Леніна, відносно кількості робочих місць, отримати відповідь поки що не вдалось,- повідомила заступник міського голови.
Цікавим є те, що дану сесію без уваги не залишив народний депутат України, перший секретар Сумського ОК КПУ Володимир Даниленко.
       Володимир Андрійович подякував депутатам за плідну роботу, спрямовану на розвиток міста та зазначив, що м. Лебедин входить в п’ятірку кращих міст Сумської області. Народний депутат відзвітував про свою роботу у Верховній Раді України. Перший секретар Сумського ОК КПУ не залишив без уваги питання, щодо водогону в м. Лебедин. Розповів депутатам, що 9 грудня 2011 року їм був надісланий депутатський запит до Кабміну стосовно виділення додаткових субвенцій з Державного бюджету України на фінансування будівництва водопроводу та інших важливих соціальних об’єктів в м. Лебедин Сумської області.
      На завершенні виступу Володимир Даниленко привітав депутатів з наступаючим Новим роком та побажав великої наснаги у роботі та сімейного тепла у родині.
       
              Прес-служба Лебединської організації Компартії України 

Просмотров: 830 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: ветераны, Лебединская организация Компартии У, Даниленко В.А., Комсомол, Сумской обком КПУ, КПУ, ленин | Рейтинг: 5.0/2