Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2011 » Июль » 18 » У Кам’яному відкрили дитячий садок – на радість малечі
11:05
У Кам’яному відкрили дитячий садок – на радість малечі
Дети  Село Кам’яне розташувалося у мальовничому місці Лебединщини, має багату історію і працьовитих людей. Проте, з розпадом Радянського Союзу і розбудовою незалежної України село стало занепадати.
  Розпався колгосп, де працювали майже всі селяни. Також не зрозуміло, чим думало керівництво Лебединського району, коли закривало школу без згоди громади с. Кам’яне… То ж, люди почали покидати свої домівки в пошуках кращої долі, бо, як говорить народне прислів’я: «Риба шукає де глибше, а людина де краще».

  Після виборів минулого року громада села і сільський голова Михайло Скрипаль задалися ціллю відновити в селі роботу дитячого садка, а в майбутньому і роботу школи початкових класів. Громаді села довелося важко відстоювати свої права, доводити, що вони ще живі.

  Партійний осередок Компартії України с. Кам’яне звернувся за допомогою до депутатів Лебединської районної ради: Валерія Недобельського, Михайла Безуглого, Сергія Древаля. За їхнього сприяння керівництво Лебединської районної ради і районної адміністрації двічі виїжджало в село до громади щодо відкриття дитячого садка. Проте, питання так і не вирішилося.

  Сільський голова (він же секретар первинної партійної організації с. Кам’яне) організував жителів села, щоб провести поточний ремонт приміщення дитячого садка. 

  Також громада та партійний актив села звернулися до народного депутата України Володимира Даниленка з проханням надати матеріальну допомогу, щоб відкрити дитячий садок. Адже, з кожним роком кількість дітей зростає в середньому на 6 осіб. 

  Володимир Андрійович зреагував оперативно і виділив 16 400 грн. для того, щоб придбати пральну машину, холодильник, обладнання для опалення приміщення, щоб і взимку діти були у теплі. Зараз дитячий садок вже відновив свою роботу, його відвідує 21 дитина, а з осені групи будуть знову поповнюватися.

  У Кам’яному, як і в інших селах, багато проблем в аграрній, соціальній, освітній та культурній сферах. Не зважаючи на це, і комуністи Лебединщини, і Володимир Даниленко намагатимуться допомагати людям у вирішенні цих проблем.

   Станіслав Смірнов, другий секретар Лебединського РК КПУ
Просмотров: 985 | Добавил: symu-okp | Теги: Лебединска организация Компартии Ук, Владимир Даниленко, Сайт Лебедин, Сумской обком КПУ | Рейтинг: 5.0/2