Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2014 » Январь » 17 » Від Нового року до Водохрещі.
12:10
Від Нового року до Водохрещі.

                     
   Яскравими і незабутніми подіями розпочався рік Коня для членів КПУ та їх дітей і  онуків в Лебединському міському комітеті Комуністичної партії України. Правда говорять, що в новий рік, що не забажаєш - все завжди відбудеться ,все завжди збувається.  Так сталося і у нас . В Новорічні та Різдв’яно - водохрещенські свята мрії дітей членів КПУ збулися.  До актової  зали гомірливою юрбою збігалися дітлахи  у супроводі  батьків, дідусів та бабусь. І поки всі готувалися до свята та зустрічі казкових героїв,гості міського комітету КПУ знайомилися з історією партії,видатними її діячами та подіями, висвітлених на стендах,обмінювалися думками про нинішні політичні події. І вмить гамір галасливої дітвори вщух,бо під фанфарні мелодії свята до зали завітали ведуча з драконом  та іншими дійовими театралізованими особами . Завирувало свято .І кружляло воно в хороводах, іграх та розвагах,вікторинах і конкурсах. Щедрих подарунків вистачало на всіх. Але ж все має здатність закінчуватися і наше веселе свято добігло свого кінця. Задоволені діти з подарунками і безмежно радісним настроєм спішили додому, чекаючи наступного року. Бо такі змістовні свята   тут проводяться  традиційно.
   Члени міського комітету КПУ також не залишилися  без вітань. Цю програму розпочав перший секретар Микола Миколайович Голуб та  другий секретар Юрій Григорович Бондаренко. Їхні вітання налаштували всіх на святковий лад і  подарували надію на кращий, добротний Новий рік, який справдить наші надії і сподівання , як у плані особистого життя так і політичного.

Любов Ларіна – член Лебединського міського комітету КПУ.

Категория: Парторганизация | Просмотров: 360 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: Сумський обком Компартії України, Володимир Даниленко, ЛКСМУ, Лебединська міська організація Комп | Рейтинг: 5.0/1