Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Январь » 14 » Вітання з Новим Роком!
13:56
Вітання з Новим Роком!
Шановні товариші, дорогі жителі Сумщини!
Ми перегортаємо останні листки календаря року, у якому живемо. Відходить в історію рік 2012-й, що був насичений різними подіями. Кожен прожив його по-своєму, були позитивні результати і успіхи, були особливі моменти. Для обласної партійної організації, як для Комуністичної партії України, цей рік особливий, адже на часі стояли вибори народних депутатів. Результати виборів яскраво продемонстрували настрої людей – Комуністична партія стала єдиною серед парламентських, хто вдвічі збільшив результат проти попередніх виборів.

Отже, наша наполеглива робота по соціальному захисту, по вирішенню багатьох питань конкретних людей, які зверталися і в обком партії, і до мене, як народного депутата - не була марною. І ми її продовжуватимемо і в наступному році. Адже тільки так, конкретними справами, можна утверджувати авторитет Комуністичної партії, збільшувати її активність і значимість у суспільстві.

Давайте побажаємо одне одному у Новому, 2013 році, миру і спокою, родинного затишку, міцного здоров’я, успіхів у всіх хороших починаннях. Хай горять Ваші серця творчим неспокоєм, хай громадська і партійна робота приносить задоволення і значимі результати.
З Новим роком, з новим щастям!

Перший секретар Сумського обласного
комітету Компартії України Володимир ДАНИЛЕНКО

Категория: Парторганизация | Просмотров: 550 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: Володимир Даниленко, ЛКСМУ, Лебединська міська організація Комп, Сумський обком Компартії України | Рейтинг: 5.0/1