Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Сентябрь » 8 » Володимир Даниленко звернувся до Кабінету Міністрів України та міністра екології з вимого виділити кошти для очищення Лебединського озера
21:33
Володимир Даниленко звернувся до Кабінету Міністрів України та міністра екології з вимого виділити кошти для очищення Лебединського озера
Лебединское озеро  6 вересня 2012 року у залі засідань Верховної Ради України були оголошені депутатські запити народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому КПУ Володимира Даниленка до Прем'єр-міністра України, міністра екології та природних ресурсів України стосовно виділення коштів для очищення Лебединського озера у місті Лебедин Сумської області.
  У своїх запитах Володимир Даниленко зазначив, що Лебединське озеро перебуває у незадовільному стані та потребує суттєвих робіт по його очищенню з залученням відповідної спеціальної техніки.
   Депутат підкреслив, що у зв’язку з відсутністю коштів у місцевих бюджетах екології озера потрібна державна підтримка.
   «Знайомство з Лебединським озером відбулося ще у моєму дитинстві, я пам’ятаю, як з друзями їздив на нього для відпочинку. Потім пам’ятаю, як очищав його коли був головою райвиконкому Лебединської районної ради. Тоді ми з залученням земснарядів проводили очистку дна озера. Мабуть це були останні часи коли його очищали.
   Цього року я відвідав озеро коли комсомольці міста проводили святкування Міжнародного Олімпійського дня, тоді я зрозумів, що без мого втручання дане озеро просто перетвориться в чергове забруднене водоймище»,- зазначив Володимир Даниленко.
  Володимир Даниленко також запросив жителів міста Лебедин приєднатися до екологічної акції «Чистий берег Вільшанки», яка буде проходити у місті Лебедин 15 вересня, збір усіх небайдужих у 10-30 біля мосту по вулиці Кобижча.
Просмотров: 946 | Добавил: symu-okp | Теги: Лебединское озеро, Даниленко | Рейтинг: 5.0/1