Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Декабрь » 5 » Завдяки Володимиру Даниленку на очищення озера Лебедине в місті Лебедин виділено 600 тисяч гривень
19:07
Завдяки Володимиру Даниленку на очищення озера Лебедине в місті Лебедин виділено 600 тисяч гривень
очистка озера Лебединского
  


































  19 листопада 2012 року на вимогу народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому КПУ Володимира Даниленка Уряд своїм розпорядження № 919-р виділив на проведення робіт з поліпшення технічного стану та благоустрою озера Лебедине в місті Лебедині Сумської області кошти в сумі 600 тисяч гривень.
   Зазначеного вище результату вдалося добитися завдяки наполегливій праці народного депутата, який ще 6 вересня 2012 року у залі засідань Верховної Ради України оголосив свій депутатський запит до Кабінету Міністрів України «стосовно виділення коштів для очищення Лебединського озера у місті Лебедин Сумської області». Авторитет депутата та досвідчена робота принесла результат, який дозволить покращити екологічне становища рідного міста та улюбленого озера.
   Наразі, проводять роботи по залученню проектної організації щодо виготовлення проектно-кошторисної документації.
  «Я завжди говорив, що для того, щоб провести очищення озера потрібно не розказувати людям на мітингах, який ти гарний, а треба робити все відповідно до закону. Скільки років усі обіцяли очищення озера, але після того, як я зробив все відповідно до необхідних процедур з’явився результат»,- зазначив депутат.
Просмотров: 508 | Добавил: symu-okp | Теги: Лебединское озеро | Рейтинг: 5.0/1