Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » Архив материалов
     У селі Мала Ворожба Лебединського району у минулу неділю відбулася товариська хокейна зустріч. Місцеві хокеїсти приймали хокейну команду «Електрон» з міста Суми. Матч відбувся на новій леденій арені села Мала Ворожба. Гостей вразив теплий прийом місцевої публіки та здобуток села у вигляді повноцінного хокейного поля.
Рахунок зустрічі 9:8 на користь місцевої команди ХК " Ворожбалатінвест", але команда з Сум пообіцяла не залиши поразку без уваги та вже у наступному році відігратися з таким же рахунком.
У останньому матчі відмітився Хутеев Сергій Володимирович, який показав справжню гру та забивши останній гол привів місцеву команду до перемоги. Остання гра порадувала місцевих вболівальників.
«Не дарма наша хокейна команда кожен тиждень проводила товариські ... Читать дальше »
Просмотров: 560 | Добавил: kpu-lebedin | Дата: 07.03.2012

  Сьогодні приймальна народного депутата України отримала рекомендований лист від мешканці м. Дергачі Харківської області з вдячністю на ім’я Володимира Даниленка за людське відношення, небайдужість до проблем співвітчизників та звичайних пересічних громадян.
У своєму листі громадянка вказує, що в правоохоронні органи Харківської області (Дзержинський РВ ХМУ ГУМВСУ в Харківській області, прокуратура Дзержинського району м. Харкова, прокуратура Харківської області), навіть до Генеральної прокуратури України, вона зверталась із заявами про скоєння злочинів у вигляді розкрадання державних коштів посадовими особами комунального закладу Центр дитячої та юнацької творчості № 1 Харківської міської ради з початку липня 2011 року. На протязі 6 місяців правоохоронцями ігнорувалися її заяви.
Останньою надією стало звернення на ім’я народного депутата України, пер ... Читать дальше »
Просмотров: 577 | Добавил: kpu-lebedin | Дата: 03.03.2012


Просмотров: 655 | Добавил: symu-okp | Дата: 02.03.2012

Володимир Даниленко – народний депутат України постійно піклується за належний стан автомобільних доріг. Ось і тепер Володимир Андрійович звернувся до заступника начальника державної служби автомобільних доріг України О.М.Коноза з питанням проведення поточного ремонту дороги Т-19-06 Лебедин-Лантратівка на ділянці с.Будилка Лебединського району та про необхідність встановлення дорожнього знаку «Автомобільна зупинка» в с.Будилка. ... Читать дальше »
Просмотров: 579 | Добавил: kpu-lebedin | Дата: 28.02.2012


     23 февраля 2012 года женщины в Лебединском городском комитете Компартии Украины чествовали ветеранов Великой Отечественной войны, ветеранов военной службы, а также молодых защитников. Женщины пожелали всем мирного неба над головой, здоровья, счастья, оптимизма, благополучия в семьях, надежды, веры в лучшее и светлое будущее нашей огромной страны. Так же звучали патриотические песни, юмор.
Просмотров: 641 | Добавил: kpu-lebedin | Дата: 24.02.2012

       Дорогі ветерани Збройних Сил СССР, теперішні і майбутні                                                     захисники Вітчизни! ... Читать дальше »

Просмотров: 617 | Добавил: kpu-lebedin | Дата: 23.02.2012

     Народним депутатом України від Комуністичної партії України Володимиром Даниленком було подано депутатські звернення до Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Близнюка А.М., до голови Сумської обласної державної Адміністрації, а також до Міністерства фінансів України. Щодо виділення коштів на вирішення важливих соціальних питань в м.Лебедин, за рахунок фінансування програми «Питна вода України». Завдяки цій про ... Читать дальше »
Просмотров: 719 | Добавил: kpu-lebedin | Дата: 21.02.2012

Олена Юденич  Згідно наказу управління у справах сім’ї, дітей і молоді Сумської обласної державної адміністрації від 7 листопада 2011 року № 142 «Про організацію та проведення обласного конкурсу «Жінка року» з 1 лютого розпочався другий етап вищезазначеного конкурсу, який передбачає голосування на сайтах соціальних мереж «Facebook» та «В Контакте» за учасників конкурсу. 
  Метою Конкурсу є популяризація важливої ролі жінки в суспільстві, її участі у державотворчому процесі, сприяння розвитку її творчих проявів, вмінь, професійних здібностей, надання можливості жителям Сумщини познайомитися з досягненнями успішних жінок.
  Від Глухівської міської ради на обласний конкурс була подана на номінацію «Жінка – працівник органів виконавчої влади та місцевого самоврядування» - начальник відділу соціальної роботи Глухівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді ЮДЕНИЧ  Олена Ерастівна.
  На початку 2000 року була засновником Глухівської міської громадської молодіжної організації «Ленінська Комуністична спілка молоді України», де була обрана першим секретарем міського комітету. ЛКСМУ та їм є і по теперішній час. ... Читать дальше »
Просмотров: 547 | Добавил: symu-okp | Дата: 16.02.2012


     На минулому тижні Сумська обласна партійна організація стала «багатшою» на три нових сайти. Прогресивними засобами співпраці з громадянами стали користуватися Білопільський районний комітет КПУ (www.kpu-bilopillya.at.ua), Ямпільський районний комітет КПУ (www.kpu-yampil.at.ua) та Сумський міський комітет КПУ (www.kpu-sumy.at.ua).  

З кожним відкриттям нового сайту Сумська обласна організація Компартії України підн ... Читать дальше »
Просмотров: 799 | Добавил: kpu-lebedin | Дата: 13.02.2012

Начиная работу 10-й сессии, фракция Компартии обращает внимание на то, что первый месяц нового года и проблемы, возникшие в результате сильных морозов, еще раз подтвердили, что в Украине нет реальной социально-экономической стратегии как в отношении вывода из кризисной пропасти, так и в плане обеспечения человеческих условий жизни для простых людей, начиная от рабочего, служащего, студента и заканчивая представителями малого и среднего бизнеса, сел ... Читать дальше »
Просмотров: 642 | Добавил: kpu-lebedin | Дата: 09.02.2012

« 1 2 ... 31 32 33 34 35 ... 38 39 »