Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Январь » 13
У сучасному світі інформація і своєчасний зв’язок зі світом - це все. І в цьому плані роль поштових відділень для Сумської області важко переоцінити. Пошта, як і школа - важлива іскорка, навколо якого вирує сільське життя. Загасиш її - і зникне вогонь та стане темніше на селі…
13 січня 2012 року на засіданні Верховної Ради України був оголошений депутатській запит народного депутата України, першого секретаря Сумського обкому КПУ Володимира Даниленка «стосовно припинення скорочення мережі поштового зв’язку у Сумській області та впровадження Державної цільової програми розвитку поштового зв’язку, що передбачає конкретні дієві заходи допомоги з боку держави Державному підприємству «Укрпошта»».
За словами народного депутата, даний запит є кричущим моментом адже закриття поштових відділень пов’язано з небажанням влади заб ... Читать дальше »
Просмотров: 706 | Добавил: kpu-lebedin | Дата: 13.01.2012

       11 січня 2012 року народним депутатом України, першим секретарем Сумського обкому КПУ Володимиром Даниленком був зареєстрований у Верховній Раді України проект Постанови Верховної Ради України про присвоєння місту Путивль Сумської області почесного звання «Місто партизанської слави» реєстраційний номер 9675.
Проектом цієї Постанови пропонується присвоїти місту Путивль Сумської області почесне звання «Місто партизанської слави». ... Читать дальше »
Просмотров: 594 | Добавил: kpu-lebedin | Дата: 13.01.2012