Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 1 » Компартія наполягає на якнайшвидшому розгляді у ВР законопроекту про скасування пенсійної реформи
13:46
Компартія наполягає на якнайшвидшому розгляді у ВР законопроекту про скасування пенсійної реформи
Компартія наполягає, щоб законопроект про скасування пенсійної реформи якнайшвидше був винесений на голосування. Про це ГолосUA повідомив лідер КПУ Петро Симоненко.

КПУ, як і обіцяла своїм виборцям, одразу після виборів внесла до Верховної Ради законопроект, мета якого – скасування антинародної пенсійної реформи.

Комуністи внесли до парламенту законопроект № 1063, розроблений народними депутатами від КПУ Петром Симоненком, Адамом Мартинюком, Валентином Матвєєвим і Петром Цибенком. Таким чином, партія приступила до виконання однієї з основних своїх передвиборних обіцянок, підтриманої громадянами України під час Народного референдуму КПУ в 2011-2012 роках.

«Ми наполягаємо, щоб якомога раніше, вже на найближчих засіданнях майбутньої сесії ВР, цей законопроект був розглянутий в числі першочергових», – наголосив Петро Симоненко.

Він підкреслив, що даний законопроект розданий депутатам, і його прийняття буде залежати тільки від одного – яку позицію займуть інші фракції в Раді.

Нагадаємо, що більшість парламентських партій йшли на останні вибори в тому числі і з гаслом скасування пенсійної реформи. Навіть окремі депутати від правлячої Партії регіонів визнають несправедливість «реформаторства» пана Тігіпка. А його змінниця на посаді міністра Королевська вже публічно повідомила, що очікуваного економічного ефекту ця реформа для Пенсійного фонду не принесла і не принесе.

«Можливість зібрати необхідні 226 голосів за скасування пенсійної реформи ми вважаємо реальною. Але це тільки в тому випадку, якщо так звана «опозиція» знову не зрадить інтереси народу. А ми вже бачимо узгоджені дії трьох «помаранчевих» партій, які націлені на те, щоб «утопити» законопроект комуністів про скасування підвищення пенсійного віку в бюрократичній тяганині і політиканстві», – сказав Петро Симоненко.

Лідер Компартії навів факти того, що «Батьківщина», наприклад, зареєструвала одразу два законопроекти на цю тему (№ 1073 і № 1214). Усім зрозуміло, що чим більше законопроектів, тим менше шансів їх прийняти. Є і ще два пенсійних законопроекти: від "Свободи” (№ 1247) і УДАРу (№ 1236). Але вони стосуються тільки одного питання – обмеження розміру спецпенсій, що не має відношення до скасування пенсійної реформи в інтересах більшості населення України.

«Дуже скоро голосування з питання скасування пенсійної реформи покаже, наскільки буржуазні партії у Раді готові виконувати свої передвиборчі обіцянки. Це голосування, власне, зірве з них усі передвиборчі маски. Підкреслю, що фракція комуністів буде відстоювати свій законопроект, як найбільш повний і радикальний, але готова проголосувати за будь-який проект закону, який скасовує пенсійну реформу, від якої б партії він не виходив. Скасування пенсійної реформи – це справа принципу, це питання відновлення справедливості та конституційних гарантій для громадян України», – підкреслив Петро Симоненко.

Прес-служба
Просмотров: 461 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: Сумський обком Компартії України, Володимир Даниленко, ЛКСМУ, Лебединська міська організація Комп | Рейтинг: 5.0/2