Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2013 » Февраль » 18 » Вікторія Бабич поскаржилась у регламентний комітет на дії вандала Мірошниченка (документ)
20:50
Вікторія Бабич поскаржилась у регламентний комітет на дії вандала Мірошниченка (документ)
  Народний депутат України, перший секретар Охтирського міськкого КПУ Вікторія Бабич надіслала депутатське звернення до Комітету Верховної Ради України з  питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України з вимогою вжити відповідні заходи щодо недопущення подальших подібних хуліганських дій народного депутата України Мірошниченка І.М., які дискредитують статус народного депутата України та руйнують довіру громадян до народних обранців.
  У своєму депутатському зверненні народний депутат наголошує, що народний депутат Мірошниченко І.М. під час своїх дій у місті Охтирка демонстрував явну неповагу до суспільства та мешканців міста Охтирка, прикриваючись своєю депутатською недоторканістю, порушив присягу народного депутата. А саме не додержувався Конституції України та законів України  та не виконував свої обов’язки в інтересах усіх співвітчизників.

Текс звернення


Мірошниченко Вандал

Вандал мірошниченко
Просмотров: 462 | Добавил: symu-okp | Теги: народний депутат, мирошниченко, Бабич, жалоба | Рейтинг: 5.0/1