Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Гордишься ли ты что родился в Советском Союзе?
Всего ответов: 89

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Август » 31 » Володимир Даниленко провів зустріч з Лебединськими міліціонерами
09:53
Володимир Даниленко провів зустріч з Лебединськими міліціонерами

  30 серпня 2012 року народний депутат України, перший секретар Сумського обкому КПУ Володимир Даниленко провів зустріч з особовим складом Лебединського районного відділу МВС.
  На зустрічі Володимир Даниленко розповів про свою діяльність у Верховній Раді України, про роботу у профільному комітеті та про співпрацю народного депутата з виборцями. Міліціонери були приємно здивовані коли дізнались, що Володимир Даниленко є автором 74 нормативних актів та розглянув більш ніж 4000 депутатських звернень.
  Не залишив народний депутат поза увагою зареєстрований у Верховній Раді України проект Закону України «Про поліцію».
  Роз’яснивши працівникам міліції основні положення нового проекту, розкривши його суть та проаналізувавши пояснення щодо фінансування нової поліції. Володимир Даниленко зробив висновок, що обіцяні нові заробітні плати у розмірі від 5000 гривень у новому проекті можливі лише за умови глобальних скорочень особливого складу міліції. До такого висновку Володимир Даниленко прийшов прочитавши пояснювальну записку до законопроекту «Про поліцію», де сказано, що «Реалізація положень Закону України після його прийняття не потребуватиме додаткових фінансових витрат, пов’язаних з організаційно-штатними заходами перетворення міліції в поліцію. Фінансування цих витрат пропонується здійснювати в межах асигнувань, передбачених на утримання Міністерства внутрішніх справ України та за рахунок штатної оптимізації при переатестації особового складу.»
  «Зараз, коли працівники міліції не забезпечені в повній мірі канцелярськими товарами, формою, пальним; про яку заробітну плату у 5000 гривень можна говорити, тим більше не передбачаючи на це необхідних коштів у Державному бюджеті. Якщо влада хоче підвищити заробітну плату міліціонерам не збільшивши асигнування на утримання МВС то - це можливо лише за рахунок глобальних звільнень особливого складу міліції.»,- зазначив народний депутат Даниленко.



Категория: Парторганизация | Просмотров: 530 | Добавил: kpu-lebedin | Теги: Володимир Даниленко, ЛКСМУ, Сумський обком Компартії України, Лебединська міська організація Кимп | Рейтинг: 5.0/1