Меню сайта

Категории раздела

Наш опрос

Хотите ли вы что-бы Украина была в составе Таможенного союза ?
Всего ответов: 17

Календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Главная » 2012 » Август » 31
Дорогі школярі, шановні вчителі, батьки, бабусі і дідусі!

 
В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. 
  В цей день, дозвольте від щирого серця привітати усіх земляків із традиційним святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації, святом молодості та надії і насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи.Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю здійснити свою мрію, досягти своєї мети у житті, провести навчальний рік цікаво та плідно, у взаєморозумінні з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. ... Читать дальше »
Просмотров: 479 | Добавил: symu-okp | Дата: 31.08.2012

  30 серпня 2012 року народний депутат України, перший секретар Сумського обкому КПУ Володимир Даниленко провів зустріч з особовим складом Лебединського районного відділу МВС.
  На зустрічі Володимир Даниленко розповів про свою діяльність у Верховній Раді України, про роботу у профільному комітеті та про співпрацю народного депутата з виборцями. Міліціонери були приємно здивовані коли дізнались, що Володимир Даниленко є автором 74 нормативних актів та розглянув більш ніж 4000 депутатських звернень.
  Не залишив народний депутат поза увагою зареєстрований у Верховній Раді України проект Закону України «Про поліцію».
  Роз’яснивши працівникам міліції основні положення нового проекту, розкривши його суть та проаналізувавши пояснення щодо фінансування нової поліції. Володимир Даниленко зробив висновок, що ... Читать дальше »

Категория: Парторганизация | Просмотров: 530 | Добавил: kpu-lebedin | Дата: 31.08.2012